Creative Sisters 

Creative Sisters - ett nytt koncept som leds av Susanna Lindmark, kreativ körledare och grundare av den unika kören Arctic Light, tillsammans med Margaretha Wixner, konstnär, Vedic Art-lärare och grafisk formgivare. Med en stark tro på alla människors inneboende kreativitet vill Margaretha och Susanna med sina konstnärskap erbjuda kreativa mötesplatser där man får skapa och växa utifrån sina egna förutsättningar.

Creative Sisters är ett projekt med stöd av Region Norrbotten som riktar sig till kvinnor med olika kultur och bakgrund i alla åldrar som vill mötas och skapa tillsammans med både måleri och sång. Under projektet får man tillsammans med andra prova sånger och rytmer från olika delar av världen, lära dig en jojk och hitta din röst. Du får också utforska din kreativitet med färger och former inom metoden Vedic Art. 

Creative Sisters erbjuder en varm och energigivande oas mitt i vardagen där man helt utan prestationskrav får stanna upp en stund mitt i vardagsruschen och hitta sin egen röst, rytm och skaparlust och kanske hitta helt nya vänner.